GOED VOORBEREID DE WINTER IN

DOE DE WINTERCHECK

In deze tijden staat je auto waarschijnlijk vaker stil en worden er meer korte ritten gereden. En deze winter wil je op je Mitsubishi blijven vertrouwen. Voor slechts € 19,95 kun je je auto laten nakijken, met extra aandacht voor de accu.

DAAROM DUS DE WINTERCHECK!

CONTROLE OP 15 ESSENTIËLE PUNTEN

Wij controleren je Mitsubishi op 15 wintergevoelige onderdelen. Met onze extra aandacht voor veiligheid en betrouwbaarheid zorgen wij ervoor dat je Mitsubishi het winterweer weerstaat. Zo kun je met een gerust gevoel de winter door.

 

COVID-19 MAATREGELEN

MAAK VOORAF EEN AFSPRAAK

Uiteraard nemen wij in onze werkplaats de RIVM-richtlijnen met betrekking tot afstand en hygiëne in acht, zowel voor de medewerkers als clientèle. Om de drukte aan de receptie goed te reguleren en de covid-maatregelen zo goed mogelijk te kunnen handhaven, vragen wij je vooraf een afspraak te maken voor de wintercheck.

WINTERSCHERM CADEAU

Voor de wintercheck ben je nog steeds van harte welkom in onze werkplaats. Daarbij doen wij tijdelijk een winterscherm voor je voorruit cadeau! (OP=OP). 

WINTERAANBIEDINGEN

Profiteer tot en met 28 februari van aantrekkelijk wintervoordeel op producten bij jouw dealer en in de Mitsubishi shop. 

RUBBEREN MATTENSETS

10 TOT 15% KORTING

Voor diverse modellen.

KOFFERBAK- BESCHERMER

10 TOT 15% KORTING

Voor diverse modellen.

SPATLAPPEN VOOR- EN ACHTERZIJDE

10 TOT 15% KORTING

Voor diverse modellen.