Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
 • Downloads

 • mitsubishi-motors-inschrijven-nieuwsbrief

  Wilt u niets missen?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van Mitsubishi Motors.

 • Outlander ECO-modus

  ECO-modus

  Druk de ECO-modus-schakelaar in om het energiebesparingsprogramma voor de motor, de airconditioning en de 4WD* in te schakelen.

  *afhankelijk van de uitvoering

  Outlander ECO-score

  ECO-score

  De ECO-score wordt een bepaalde tijd weergegeven om een milieuvriendelijke rijstijl te stimuleren.

  Outlander ECO drive assist

  ECO drive assist

  Geeft met een staafdiagram de mate van milieuvriendelijk rijden weer, zodat de bestuurder continu ziet hoe efficiënt hij rijdt.

 • Outlander Adaptive Cruise Control (ACC)

  Adaptive Cruise Control (ACC)

  Met een 77GHz radar meet de Adaptive Cruise Control (ACC) de afstand tot de voorligger en houdt de afstand constant. Het systeem helpt de bestuurder bijvoorbeeld tijdens drukte op de snelweg.

  Outlander Lane Departure Warning (LDW)

  Lane Departure Warning (LDW)

  Een camera monitort de belijning voor het voertuig. De bestuurder krijgt een waarschuwing zodra hij onbewust de rijbaan dreigt te verlaten. Om het beslaan van de lens tegen te gaan, is camera achter de voorruit gemonteerd.

  Outlander Super wide vision bi-xenonkoplampen

  Super Wide Vision Bi-Xenon koplampen

  Door het gebruik van een groothoeklens is het beeld een stuk breder dan die van de vorige generatie van de Outlander.

 • Outlander Stoelindeling & de derde zitrij

  Stoelindeling & de derde zitrij

  De twee en derde zitrij van de nieuwe Outlander zorgen voor een flexibele indeling van het interieur. Daardoor kan de interieurruimte efficiënt worden benut, afhankelijk van het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage. De tweede zitrij kan gemakkelijk naar voren geschoven worden voor toegang tot de derde zitrij.

  Outlander Bagageruimte

  Bagageruimte

  De lengte van de bagageruimte is 335 millimeter langer wanneer de zitting en de leuning van de tweede zitrij voorover zijn geklapt. Daardoor ontstaat een vlakke vloer en een diepe laadruimte.

  Outlander Premium interieur

  Premium interieur

  Het dashboard en de deurpanelen zijn bekleed met zacht materiaal. Afgewerkt met decoratieve accenten ademt het interieur luxe zoals alleen de Outlander dta kan.

 • Outlander 2.0 MIVEC-motor

  2.0 MIVEC-motor

  De nieuwe 2,0-liter motor is stiller en efficiënter, met een vermogen van 150 pk (110 kW) bij 6.000 t.p.m. en een maximumkoppel van 195 Nm bij 4.200 t.p.m. De nieuwe MIVEC-technologie draagt bij aan een betere milieuprestatie door minder gewicht van de motor en een lager brandstofverbruik.

  Outlander Elektronisch aangestuurde 4WD

  Elektronisch aangestuurde 4WD

  Het 4WD-systeem van de nieuwe Outlander geeft optimale grip onder alle omstandigheden. Met de knop op de middenconsole is snel en eenvoudig de juiste aandrijfmodus te selecteren.

  Outlander Schakelpeddels

  Schakelflippers

  De nieuwe Outlander met de CVT of de automatische zestrapstransmissie is voorzien van schakelpeddels achter het stuurwiel, zodat is te schakelen zonder de handen van het stuur te halen. Dat zorgt voor een sportief gevoel met maximaal comfort.

 • Amenity-3

  Stuurwielbediening

  Wel zo veilig en gemakkelijk: de stuurwielbediening van de Outlander. Hiermee kunt u het audio- en navigatiesysteem en een gekoppelde telefoon aansturen zonder de handen van het stuur te halen. Ook is er een schakelaar voor spraakbediening.

  Amenity-9

  Achteruitrijcamera/-monitor

  Met behulp van grafische lijnen kunt u op de monitor bij het achteruit rijden de koers van de auto inschatten. Ook heeft u een goed beeld van de situatie achter de auto.

  Outlander KOS (Keyless Operation System)

  KOS (Keyless Operation System)

  Zonder de sleutel uit de broekzak te halen, is het mogelijk alle deuren te ontgrendelen. Ook voor het starten is de sleutel niet nodig. Starten doet u eenvoudig met een druk op de start/stopknop.

 • Mitsubishi Onderhoud

  Meerwaarde voor uw auto

  Met regelmatig onderhoud blijft uw Mitsubishi in topconditie en kan hij u jarenlang rijplezier bieden. Met het Mitsubishi Onderhoudsprogramma biedt uw Mitsubishi dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven.

  Lees meer
  mitsubishi-motors-mobiel-plus-onderhoud
 • Mitsubishi Services

  Geheel persoonlijk, op maat gesneden

  Mitsubishi Services biedt u alle producten en diensten die u de zorgen van autobezit uit handen nemen. Bij al onze dealers werken speciaal opgeleide technici die iedere Mitsubishi, volgens fabrieksvoorschrift, met passie en toewijding behandelen.

  Lees meer
  Mobiel Plus Services
Terug naar boven