Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
 • Downloads

 • mitsubishi-motors-vind-uw-dealer-promotie

  Vind uw Mitsubishi dealer

  De dealer kan u helpen met antwoorden op uw vragen over de Outlander PHEV.

 • Outlander PHEV Heldere vormgeving

  Heldere vormgeving

  De exclusieve vormgeving van de verlichting en de grille en de kleuren onderscheiden de Outlander PHEV van andere modellen in zijn segment. Zijn uitstraling is helder en strak en accentueert het hightech karakter van de auto. 

  Mitsubishi Outlander PHEV Velgen

  Velgen

  De lichtmetalen 18" velgen zijn voorzien van een afgeronde rand en zijn met een coating afgewerkt voor een fraaie uitstraling.

  Mitsubishi Outlander PHEV Achterlichtunits LED

  Achterlichtunits met LED

  De opvallende achterlichtunits met LED zijn ontwikkeld om zowel de veiligheid als de uitstraling te verhogen.

 • Outlander PHEV Stilte


  Stilte

  Het interieur van de Outlander PHEV is stiller dan ooit, doordat de auto is voorzien van een dikkere voorruit en geluiddempend glas. Nieuwe, platte ruitenwissers verminderen het windgeruis en de vloer is voorzien van meer geluiddempend materiaal. Aanvullende geluiddemping en isolatie is aangebracht in de motorruimte, de wielkasten en op andere plaatsen.

  Outlander PHEV Bedieningsorganen aan het stuur


  Bediening vanaf het stuur

  De bedieningsorganen voor het audiosysteem en het systeem voor Bluetooth® handsfree mobiele telefonie zijn op het stuur geplaatst voor optimaal bedieningsgemak.

  Mitsubishi Outlander PHEV Bagageruimte


  Bagageruimte

  De lengte van de bagageruimte is 335 millimeter langer wanneer de zitting en de leuning van de tweede zitrij voorover zijn geklapt. Daardoor ontstaat een vlakke vloer en een diepe laadruimte van 463 liter.

 • tweemotorige 4WD met ondersteuning verbrandingsmotor - Mitsubishi Outlander


  Tweemotorige 4WD met ondersteuning van een 2,0-liter verbrandingsmotor

  De 2,0-liter viercilinder-in-lijn MIVEC-motor levert een vermogen van 121 pk (89 kW). De motor presteert optimaal doordat de timing van de inlaatkleppen continu wordt gevarieerd, afhankelijk van het motortoerental. Anders dan met conventionele verbrandingsmotoren dient de motor in de Series hybrid-modus vooral om elektriciteit op te wekken en in de Parallel hybrid-modus om de auto aan te drijven. Het uitlaatgeluid is beperkt en de isolatie van de motorruimte verbeterd om ervoor te zorgen dat de auto met de motor aan even stil is als wanneer hij uitsluitend elektrisch wordt aangedreven.

  Outlander PHEV PDU voorin en MCU achterin


  PDU voorin en MCU achterin

  Deze intelligente control units dragen bij aan de beperking van het energieverbruik en sturen de motoren aan, zodat het maximumkoppel dat van een drieliter benzinemotor overtreft.

  Outlander PHEV Regeneratief remmen


  Regeneratief remmen

  Als de auto vertraagt, dienen de elektromotoren als generator, zodat de accu’s weer worden opgeladen. Met de keuzehendel kan de mate van regeneratief remmen in drie stappen worden aangepast. De keuzehendel aan het stuur biedt zes standen.

 • Outlander PHEV Adaptive Cruise Control system (ACC)


  Adaptive Cruise Control system (ACC)

  Een cruisecontrol die gebruikt maakt van een radar handhaaft de afstand tot de voorliggende auto, zelfs als die tot stilstand komt. Als er geen voorligger is, houdt ACC de ingestelde snelheid aan, zelfs als de bestuurder de voet van het gaspedaal neemt. Als er wel een auto voor de Outlander PHEV rijdt, houdt de ACC de gekozen afstand aan.

  Outlander PHEV Acoustic Vehicle Alerting System (AVAS)


  Acoustic Vehicle Alerting System (AVAS)

  Een geluidssignaal waarschuwt voetgangers in de nabijheid van de auto als de motor is uitgeschakeld. De toon van het signaal hangt samen met de snelheid van de auto. Bij toenemende snelheid klinkt tot 36 km/uur een signaal en bij vertragen klinkt vanaf 32 km/uur een signaal.

  Outlander PHEV Reversing Sensor System (RSS)


  Mitsubishi Forward Collision Mitigation (FCM)

  Een autonoom noodstopsysteem op radarbasis. Achter de grille zit een enkelvoudige 77 GHz radar die tot op een afstand van 200 m voor de auto objecten signaleert die een gevaar vormen in verband met een eventuele aanrijding. 

 • Mobiel+ Onderhoud

  Meerwaarde voor uw auto

  Met regelmatig onderhoud blijft uw Mitsubishi in topconditie en kan hij u jarenlang rijplezier bieden. Met het Mobiel+ Onderhoudsprogramma biedt uw Mitsubishi dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven.

  Lees meer
  mitsubishi-motors-mobiel-plus-onderhoud
 • Mobiel+ Services

  Geheel persoonlijk, op maat gesneden.

  Mobiel+ Services biedt u alle producten en diensten die u de zorgen van autobezit uit handen nemen. Denk daarbij aan onze uitstekende pechhulpservice, onze aantrekkelijke premies voor uw autoverzekering en de verlenging van de garantieperiode.

  Lees meer
  Mobiel Plus Services
Terug naar boven