Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
 • SPORTIEF ONDERWEG VANAF € 20.880

  ASX

  Mitsubishi ASX

  ZONDER ZORGEN, MET DE ZEKERHEID VAN MITSUBISHI

  PRIVATE LEASE

  ASX VANAF € 429,- PER MAAND

  asx homepage
 • Carrosseriekleur kan afwijken van de realiteit
 • Downloads

 • mitsubishi-motors-inschrijven-nieuwsbrief

  Wilt u niets missen?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

 • Mitsubishi ASX Design Jetfighter-grille

  Jetfighter-grille

  De herkenbare 'Jetfighter-grille' met verchroomde omlijsting* accentueert het hoge niveau van luxe in de Mitsubishi ASX.

  *afhankelijk van de uitvoering

  Mitsubishi ASX Design mistlampen

  Mistlampen voor met verchroomde rand*

  De mistlampen voor van de ASX leiden je veilig door dikke mist en laten de auto sportief ogen dankzij de verchroomde rand.

  *afhankelijk van de uitvoering

  ASX 17-inch lichtmetalen velgen

  17-inch lichtmetalen velgen*

  Deze lichtmetalen velgen zijn uniek door het stervormige ontwerp.

  *afhankelijk van de uitvoering

 • ASX Keyless Operation System

  Keyless Operation System*

  Het Keyless Operation System van de Mitsubishi ASX maakt het mogelijk om weg te rijden zonder de sleutel uit de jas- of broekzak te halen. De aanwezigheid van de sleutel is genoeg. De motor start na een druk op de knop in het dashboard. Eenmaal op de plaats van bestemming gearriveerd, schakelt u de motor eenvoudig uit met een tweede druk op de knop.

  *afhankelijk van de uitvoering

  ASX Bluetooth® Hands-free kit

  Bluetooth® Hands-free kit

  Met de stembesturingsknop van de ingebouwde Bluetooth® interface kunt u handsfree telefoongesprek voeren.

  ASX Laadcapaciteit

  Laadcapaciteit

  Het maakt niet uit waar de reis naar toe gaat, in de ASX kunt u alles meenemen wat u op uw bestemming nodig heeft. De laadruimte heeft een capaciteit van 442 liter en kan optimaal worden bereikt via de riante achterklep. Onder de laadvloer is een extra bagagecompartiment aangebracht; handig voor spullen die onderweg niet meteen nodig zijn.

 • ASX Wielophanging

  Wielophanging

  Vertrouwen hangt af van controle. Daarom heeft Mitsubishi de ASX een grote spoorbreedte en een lange wielbasis gegeven. Dat biedt een solide fundament, onder meer voor de McPherson-voorwielophanging en de multilink-achterwielophanging. Die rekenen op soepele wijze af met elke oneffenheid in het wegdek. De schokdempers en stabilisatorstangen zijn afgestemd op sportief gebruik, wat een uitstekende handelbaarheid en stabiliteit in bochten oplevert.

  ASX 1.8 DI-D MIVEC turbomotor

  1.8 DI-D MIVEC turbomotor

  Dankzij de combinatie van een uiterst efficiënte dieselmotor met MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control), dat langs elektronische weg de timing van de kleppen regelt levert de ASX kracht, souplesse en gunstige verbruikcijfers. De 1.8 liter DI-D MIVEC motor staat met zijn hoge koppel van 154 Nm en voldoende vermogen (116 pk / 85 kW) garant voor veel rijplezier.

  ASX Handgeschakelde transmissie

  Handgeschakelde transmissie

  Voor wie graag alles zelf onder controle houdt is er een handgeschakelde vijfversnellingsbak voor de 1.6 uitgerust met 117 pk / 86 kW en een zesversnellingsbak 1.8 DI-D met 116 pk / 85 kW beschikbaar.

 • Mitsubishi ASX Veiligheid Super Wide Vision HID Xenon koplampen

  Super Wide Vision HID Xenon koplampen

  De ASX beschikt over Super Wide Vision (High Intensity Discharge) Xenon koplampen. Deze sturen extra brede lichtbanen naar voren en verlichten daardoor een groter deel van het wegoppervlak.

  ASX 7 airbags rondom

  7 airbags rondom

  Om de ASX-bestuurder en zijn passagiers optimale bescherming te bieden bij een eventuele aanrijding zijn er 7 airbags aanwezig. De voorinzittenden worden beschermd door airbags in het dashboard en zij-airbags, terwijl een knie-airbag nog een extra protectie biedt voor de bestuurder. Bij een zijdelingse aanrijding worden alle inzittenden – voor en achter – beschermd door zogenaamde gordijnairbags.

  ASX Euro NCAP

  Euro NCAP

  De ASX heeft zijn uitstekende veiligheid bewezen in de Euro NCAP test met een eindscore van vijf sterren in 2011 en was daarnaast superieur aan auto´s van dezelfde grootte. www.euroncap.com

 • ASX Auto stop & go system

  Auto stop & go system

  Het Auto Stop & Go (AS&G) systeem zorgt dat de motor automatisch wordt stilgezet zodra de versnelling in neutraal staat en de voet van het koppelingspedaal wordt gehaald. De motor wordt automatisch gestart wanneer de bestuurder de koppeling intrapt en een versnelling inschakelt.

  ASX Hoogwaardig aerodynamische vormgeving

  Hoogwaardig aerodynamische vormgeving

  Naast dat de ASX een stuk lichter is gemaakt, zijn de voorkant, zijkanten en achterkant vormgegegeven met het oog op aerodynamica. Hierdoor is de luchtweerstandscoëfficiënt teruggebracht naar 0.32 cW.

  Mitsubishi ASX ClearTec remenergie

  Recyclen van remenergie

  Wanneer u afremt of uw voet van het gaspedaal haalt, krijgt de accu van de ASX een kleine 'boost'. De speciale dynamo zorgt er namelijk voor dat de ASX zijn accu oplaadt tijdens het afremmen van de auto. Dat is anders dan in conventionele auto's, waarin de accu wordt opgeladen bij het optrekken. Het gevolg is dat de Mitsubishi ASX minder brandstof verbruikt om de accu volledig opgeladen.

 • onderhoudv1

  Mitsubishi Onderhoud

  Meerwaarde voor uw auto

  Met regelmatig onderhoud blijft uw Mitsubishi in topconditie en kan hij u jarenlang rijplezier bieden. Met het Mitsubishi Onderhoudsprogramma biedt uw Mitsubishi dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven.

  Lees meer
 • servicev1

  Mitsubishi Services

  Geheel persoonlijk, op maat gesneden

  Mitsubishi Services biedt u alle producten en diensten die u de zorgen van autobezit uit handen nemen. Denk daarbij aan onze uitstekende pechhulpservice.

  Lees meer