Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
 • Downloads

 • mitsubishi-motors-inschrijven-nieuwsbrief

  Wilt u niets missen?

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

 • Space Star Voorbumper

  Voorbumper

  De voorbumper is vloeiend vormgegeven om de rijwind naar de zijkanten van de auto te leiden. Daarmee wordt de luchtweerstand en dus het brandstofverbruik gereduceerd.

  Space Star Achterspoiler met remlicht

  Achterspoiler met remlicht

  De achterspoiler geleidt de rijwind voor meer stabiliteit en is voorzien van een hoog geplaatst led-remlicht voor veiligheid.  Space Star Lichtmetalen velgen

  Lichtmetalen velgen

  De 15" velgen zijn extra fraai afgewerkt en geven de Space Star 1.2 Intense+ een sportieve look. Ze zorgen ook voor een uitstekende wegligging op allerlei soorten wegdek.  

 • Space Star In ongelijke delen neerklapbare achterbank (60:40)

  In ongelijke delen neerklapbare achterbank (60:40)

  Om ruimte te maken voor grotere objecten, kan de achterbank neergeklapt worden. De in ongelijke delen neerklapbare achterbank (60:40) biedt de mogelijkheid om én een groot voorwerp te vervoeren en toch zitruimte over te houden.

  Space Star Keyless Operation System (KOS)

  Keyless Operation System (KOS)

  Met de knoppen op de afstandsbediening is het mogelijk om op een kleine afstand de deuren en de achterklep te ontgrendelen.

  Space Star USB port

  USB-poort

  Handige USB-connectiviteit voor muziek en meer.

  Let op: optioneel voor Inform- en Entry-uitvoering

 • Space Star Lichtgewicht carrosserie

  Lichtgewicht carrosserie

  De ingenieurs van Mitsubishi Motors hebben de structuur en alle componenten van de carrosserie onder de loep genomen om de auto zo licht mogelijk te maken. Overbodig materiaal werd verwijderd, zelfs van de kleine onderdelen, zonder de stevigheid en veiligheid van de carrosserie op te offeren.


  Space Star CLEARTEC-motoren

  CLEARTEC-motoren

  Zowel de 1,0-liter als de 1,2-liter MIVEC-versies zijn voorzien van slimme techniek en de schoonste motoren in hun klasse. De 1,0-liter motor levert 71 pk (52 kW) en verbruikt slechts 4,0 l/100 km (handgeschakelde vijfversnellingsbak en AS&G). De 1,2-liter motor levert 80 pk (58 kW) vermogen en verbruikt 4,1 l/100 km (AS&G). Dit zijn de laagste verbruikscijfers in deze klasse.


  Space Star Auto Stop & Go

  Auto Stop & Go

  Zodra u stopt bij een verkeerslicht, schakelt het Auto Stop & Go-systeem de motor automatisch uit om brandstof te besparen. De motor start direct zodra u de koppeling intrapt of de voet van de rem haalt.


 • Space Star Brandstof verbruik

  Brandstofverbruik

  Reizen wordt betaalbaarder en milieuvriendelijker in de Space Star. Langere ritten zonder te stoppen voor brandstof zijn mogelijk dankzij het laagste verbruik in zijn klasse.

  * 4,0 l/100 km voor de 1,0-liter motor met handgeschakelde vijfversnellingsbak en AS&G (Gebaseerd op de Europese testcyclus EG 715/2007).                        
  * 4,2 l/100 km voor de 1,2-liter motor met handgeschakelde vijfversnellingsbak zonder AS&G (Gebaseerd op de Europese testcyclus EG 715/2007).

  Space Star Banden met lage rolweerstand

  Banden met lage rolweerstand

  Mitsubishi voorziet de Space Star standaard van banden met lage rolweerstand. De banden zorgen voor minder wrijving op het wegdek, minder slijtage en minder brandstofverbruik.

  Space Star Aerodynamisch ontwerp

  Aerodynamisch ontwerp

  De gestroomlijnde Space Star snijdt door de lucht dankzij een carrosserie die is ontworpen met behulp van hightech computers en getest is in de windtunnel. De luchtweerstandscoëfficiënt van 0.27 Cd is de laagste in zijn klasse. Zijn aerodynamische vorm zorgt voor minder windgeruis, meer stabiliteit bij hoge snelheid, een lagere CO2-uitstoot en een lager brandstofverbruik.

  Luchtwervelingen en opwaartse druk worden beperkt door onder meer een innovatief, dubbel geprofileerd dak, spoilers, afdekplaten en vlakke wieldoppen. • uitstekend-zicht 

  Uitstekend zicht

  De A-stijl is ontworpen om een onbelemmerd zicht op de weg te geven en daarmee ongevallen te voorkomen. Het zicht naar achter wordt weergegeven op het scherm van het SD-navigatiesysteem (optioneel).

   

  Space Star Startonderbreker

  Startonderbreker

  De sleutel zendt een unieke code uit, die overeenkomt met de code in het controlesysteem van de motor. Met een andere code start de auto niet. De motor zal niet starten zonder een officiële Mitsubishi-sleutel, ter voorkoming van diefstal.

  Space Star Hill Start Assist (HSA)

  Hill Start Assist (HSA)

  HSA voorkomt bij het naar boven wegrijden op een steile helling dat de auto achteruit rolt. Wanneer de bestuurder zijn voet van de rem naar het gaspedaal verplaatst, blijft de rem automatisch nog maximaal twee seconden geactiveerd, totdat de bestuurder het gaspedaal intrapt.

 • Mitsubishi Onderhoud

  Meerwaarde voor uw auto

  Met regelmatig onderhoud blijft uw Mitsubishi in topconditie en kan hij u jarenlang rijplezier bieden. Met het Mitsubishi Onderhoudsprogramma biedt uw Mitsubishi dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven.

  Lees meer
  mitsubishi-motors-mobiel-plus-onderhoud
 • Mitsubishi Services

  Geheel persoonlijk, op maat gesneden

  Mitsubishi Services biedt u alle producten en diensten die u de zorgen van autobezit uit handen nemen. Denk daarbij aan onze uitstekende pechhulpservice, onze aantrekkelijke premies voor uw autoverzekering en de verlenging van de garantieperiode.

  Lees meer
  Mobiel Plus Services
Terug naar boven