• Promotie blok ASX

  ASX

  Een dynamisch design, hoog veiligheidsuitrustingsniveau, soepel weggedrag en een comfortabele hoge zit, dat zijn in het kort de kenmerken van de ASX.

  Nu tot € 2.000 inruilbonus.

 • Promotie blok ECLIPSE CROSS

  ECLIPSE CROSS

  De nieuwste SUV van Mitsubishi beschikt over een sterke 1.5 turbobenzinemotor en is standaard voorzien van diverse geavanceerde veiligheidssystemen.

  Nu tot € 2.000 inruilbonus.

 • Promotie blok PHEV

  OUTLANDER PHEV

  De compleet vernieuwde Outlander PHEV is uitgerust met 1.500 kg trekgewicht en 4WD met Super All Wheel Control. Profiteer nu van de Electric & More Deal!

 •  
     

  DE SUV'S VAN MITSUBISHI


  VOLLEDIGE CONTROLE,
  ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

   

     
 • WAAROM EEN SUV?
 • HOOGWAARDIG INTERIEUR

  Outlander PHEV interior v1 Outlander PHEV interior v1

  Interieur Outlander PHEV

  Ruimtelijk comfort en nieuwe verfijning

  Neem het nieuwe, met leder beklede 4-spaaks stuurwiel in de hand. Ervaar het stijlvolle interieur met zijn hoogwaardig afgewerkte console en binnenbekleding, de luxe voorzieningen en nog veel meer. Ook de stoelen zijn perfect afgewerkt met eersteklas materialen en de achterbank kan worden neergeklapt, voor flexibele bagagemogelijkheden. 
  * Uitvoeringen kunnen per land verschillen.     Interieur ASX


  Interieur Eclipse Cross


 • S-AWC (Super-All Wheel Control) - Geïntegreerd dynamisch voertuigbeheerssysteem


  AUTO mode

  S-AWC vergroot uw zelfvertrouwen onder alle omstandigheden door de combinatie van elektronisch gestuurde 4WD-technologie met Mitsubishi Motors‘ gepatenteerde Active Yaw Control (AYC). Dit systeem maakt gebruik van remkracht om aandrijfkrachten optimaal te verdelen tussen de linker- en rechterwielen. Zelfs wanneer u onbedoeld te hard remt of accelereert in een besneeuwde bocht, behoudt u de controle over uw auto. Zonder extra stuurmanoeuvres, want S-AWC detecteert voortdurend en realtime de rijomstandigheden. Het systeem stelt automatisch remkracht bij, net als het zo nodig inschakelen van het achterdifferentieel om de rijprestaties van de auto te verbeteren. Een indicator op het instrumentenpaneel informeert u steeds over de S-AWC-status. U kunt kiezen tussen verschillende modi, afhankelijk van de wegomstandigheden. Hiermee optimaliseert u de responsieve besturing, de koersvastheid en het manoeuvreren op een gladde ondergrond.

  Alleen van toepassing op de Eclipse Cross en de Outlander PHEV-2019. • Blind Spot Warning (BSW)
  Deze veiligheidsvoorziening maakt gebruik van radarsensoren in de achterbumper om voertuigen waar te nemen die zich in de dode hoek van uw auto bevinden, zowel links als rechts. Een indicatorlampje licht op in de buitenspiegel zodra BSW wordt geactiveerd en de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld. Wanneer een voertuig wordt waargenomen terwijl de richtingaanwijzer wel is ingeschakeld, licht in de betreffende buitenspiegel een indicatorlampje op en klinkt er een geluidssignaal.

  Alleen van toepassing op de Eclipse Cross en Outlander PHEV-2019.  Rear Cross Traffic Alert (RCTA)
  Zodra RCTA wordt ingeschakeld, verschijnt er een indicatorlampje op het instrumentenpaneel. Wanneer de radarsensoren in de achterbumper een naderend voertuig dichtbij waarnemen terwijl de achteruit is ingeschakeld, klinkt er een geluidssignaal en lichten er in beide buitenspiegels indicatorlampjes op.  

  Alleen van toepassing op de Eclipse Cross en Outlander PHEV-2019.
  Forward Collision Mitigation System (FCM)
  Helpt u een frontale aanrijding te voorkomen, of de schade tot een minimum te beperken wanneer een botsing onafwendbaar blijkt. Het systeem reageert op voertuigen en voetgangers via cameradetectie en radar-lasertechnologie. 


  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  Deze veiligheidsvoorziening geeft een geluidssignaal af en toont een waarschuwingslampje zodra het voertuig van rijbaan dreigt te wisselen, terwijl de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld. De LDW-aanduiding is zichtbaar op het multi-informatiedisplay.


  AUTOMATISCH GROOTLICHT

  Voor extra veiligheid en meer rijcomfort ’s avonds wordt het grootlicht automatisch omgeschakeld naar dimlicht, zodra een voertuig voor de auto wordt waargenomen. Zodra de weg weer vrij is, wordt het grootlicht automatisch weer ingeschakeld, zodat u uw handen niet van het stuur hoeft te nemen.

  Active Stability Control (ASC)

  Zodra wielen hun grip verliezen op een gladde ondergrond of in een bocht, stelt ASC automatisch het motorvermogen naar beneden bij en brengt het systeem remkracht naar de betreffende wielen. Dit helpt een slip voorkomen en assisteert u bij het beheersen van uw auto.  


  Hill Start Assist (HSA)

  Bij het oprijden van een steile helling voorkomt HSA dat u ongewild naar achteren rijdt. Zodra u het rempedaal loslaat, houdt het systeem de remmen nog tot twee seconden vast, zodat u soepel en veilig kunt wegrijden.


  Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS)
  Om een botsing tijdens het parkeren te voorkomen, klinkt er een waarschuwingssignaal en gaat een waarschuwingslampje branden, zodra sensoren voor of achter een obstakel dichtbij waarnemen. Ook wordt het motorvermogen teruggebracht, als u plotseling het gaspedaal intrapt.

  Alleen van toepassing op de Outlander PHEV-2019.  MULTI AROUND MONITOR

  De beelden van de camera’s voor, achter en aan de zijkanten van het voertuig (inclusief een helicopterview) kunnen in diverse combinaties worden weergegeven om te tonen wat zich tijdens het parkeren in de dode hoeken bevindt, voor veiliger parkeren. 
    
     
     


 • asx promotieblok brochure
 • eclipse cross
 • PHEV brochure downloadblok

Contact een dealer