Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

 • Vijf bijzondere routes zijn voor je uitgestippeld. Vijf ervaringen, in het teken van rijplezier, innovatieve technologie en een groene, duurzame toekomst. Laat bijvoorbeeld je auto wassen met soja en kokos, ontdek het ‘hotel van de vissen’, stap in de auto voor een rondrit door de toekomst, fiets door het verleden van Vincent van Gogh en ervaar een zondag 2.0 in de Noordoostpolder of… Lees verder.

  Route 66 van de toekomst
  De toekomst is dichterbij dan je denkt. Stap in en cruise richting ‘De Smart Highway’. ‘Route 66 van de toekomst,’ ontworpen door Daan Roosegaarde. Een tocht in het teken van innovatie, speciale verf en sensoren. Een geweldige beleving: zo is deze snelweg uitgerust met glow-in-the-dark belijning die gedurende de dag energie wint. Om vervolgens de nacht weer licht terug te geven. Verkeerstekens en verlichting die alleen oplichten als mensen hier gebruik van maken. Technologie geïnspireerd op de natuur. Nu we het daar toch over hebben: de fiets gaat mee in de achterbak! Kun je meteen het Brabantse Nuenen verkennen, de vroegere woonplaats van Vincent van Gogh. Een duurzaam fietspad met zogenaamde ‘schitterende stenen’ brengt je bij je eindbestemming, het Van Gogh museum. Leuke ervaring om te delen met je vrienden, familie en collega’s ‘met de auto door de toekomst, fietsend door een schilderachtig verleden.’ Klik hier voor de route naar De Smart Highway.

  visual 1

  Revolutionair Solarpark
  Een uniek Solarpark met prachtige natuur, zonnepanelen en proeftuinen. Een belevenis die je afsluit door zelf opgewekte energie mee te nemen. Klinkt als een toekomstig vergezicht? Hoogstens een heerlijke zaterdag- tour met de auto. Bestemming: Solarpark ‘De Kwekerij’ in Bronckhorst. Een dag in het teken van mens en dier. (Weer ‘s wat anders dan Thuis & Kantoor). Een unieke ontdekkingstocht én quality time met je gezin of partner. Dus: iedereen in de auto, richting schaapskudden, vlindertuinen, de toekomst van leef gemeenten en andere onvergetelijke ervaringen. Klik hier voor de route naar het Solarpark Kwekerij te Bronckhorst.

  visual 2

  Grootste windpark van Nederland
  Je wilt er even uit. Een dag buitenlucht, een mooie wandeling. Mobieltjes opbergen, tijd om jezelf op te laden met natuur, blauwe lucht en lekker frisse wind. Maar ja, dat strand ken je nu wel. Tijd voor iets nieuws. Laat Zandvoort links liggen en rijd naar het IJsselmeer. Langs de dijken van de Noordoostpolder prijkt het grootste windpark van Nederland. Een indrukwekkend schouwspel dankzij 86 windmolens die dagelijks genoeg energie opwekken om 400.000 huishoudens te voorzien. Genoeg energie voor de provincies Flevoland, Friesland en half Groningen. Genoeg voor een dag even-helemaal-niets. Een prachtige dag in het teken van de heerlijke Hollandse natuur. Dit uitje leidt je van de dijken langs het IJsselmeer naar overheerlijke verse vis bij De Kaap in Urk. Klaar voor Zondagmiddag 2.0? Stap in! Klik hier voor de route naar het windpark de Kaap in Urk.

  visual 3

  Drijvend Groen
  Nieuwe indrukken zorgen voor inspiratie. Fijn tegenwicht voor sleur en regelmaat. Dus stap in de auto en zoek het avontuur op. Wat dacht je van een drijvend eiland dat de waterkwaliteit en vishabitat verbetert en ook nog eens de ruimtelijke ordening verfraaid? Het bestaat! Verken ‘Drijvend Groen.’ Het eerste Europese drijvende eiland in Kralingen. Ontwikkeld door het jonge bedrijf Urban Green en door de decoratieve beplanting een lust voor het oog. Heb je dit ‘hotel voor vissen’ bezichtigd? Wandel door de haven langs de schepen van het dichtbij gelegen, authentieke ‘Buizengat.’ Een avontuur slechts één ontspannen autorit hiervandaan. Klik hier voor de route naar Drijvend Groen te Rotterdam.

  visual 4

  Eco Parkwash
  Als kind vond je een tochtje richting de wasstraat een magisch avontuur. Je wist niet wat je overkwam. Voor iedereen die op groene stroom rijdt kan dit jeugdsentiment zomaar opnieuw tot leven komen.  Rijd naar Eco Parkwash, een mobiele autoreiniging experience. Volledig ‘groen’. Deze mobiele autowasstraat maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke reinigingsproducten, vermengt met natuurlijke bronnen zoals palm-, kokos, maïs en soja. Veilig voor mens en planeet. Je kunt je auto ‘groen’ laten wassen op high-traffic locaties zoals evenementen. Eco Parkwash is ook te vinden bij Q-park in Amstelveen. Ontdek dus het kind in jezelf en laat je verrassen door je auto met soja en kokos te wassen! Klik hier voor de route naar Eco Parkwash.

  visual 5


Contact een dealer