Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
 • Carrosseriekleur kan afwijken van de realiteit

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

 • Downloads

 • Mitsubishi Pajero my15 Design 01

  Dakrails

  Het ruime interieur van de Pajero biedt genoeg ruimte om van alles te vervoeren. Voor wie nog meer wil vervoeren – of fietsen en andere sportspullen – is de Pajero zowel in 3- als in 5-deursuitvoering voorzien van gestroomlijnde dakrails met een draagvermogen van nog eens 100 kg.

  Mitsubishi Pajero my15 Design 02

  Reservewielen

  Of de route nu door het platteland voert, over het strand of het terrein, een reservewiel kan altijd van pas komen. De Pajero is verkrijgbaar met ofwel een donkergrijze reservewielhoes, of een exemplaar in de kleur van de carrosserie.

  Mitsubishi Pajero my15 Design 03

  Kwaliteit van het design

  Zodra de bestuurder plaatsneemt in de comfortabele, met leder beklede stoelen, hoog boven al het andere verkeer op de weg, heeft hij een uitstekend uitzicht op de wereld. Elk detail van het verfijnde interieur weerspiegelt de kwaliteit van het ontwerp van de Pajero – van zijn zilverkleurige, met leder afgewerkte versnellingspookknop tot aan het dashboard met zachte materialen, de rijke houten details en de subtiele geborsteld aluminium accenten.

 • Pajero Veelzijdig flexibele zitplaatsen

  Veelzijdig flexibele zitplaatsen

  Het flexibele interieur van de Pajero is te transformeren van een luxueuze zevenzitter voor de hele familie of een vijfpersoons terreinauto tot een zware tweezits bestelauto. De stoelen op de derde zitrij zijn eenvoudig onder de vloer weg te klappen, zodat de bagageruimte een vlakke vloer krijgt en een riante hoogte. Deze stoelen kunnen ook verwijderd worden, zodat ook de ruimte onder de vloer is te benutten voor bagage. De tweede zitrij is in ongelijke delen (60:40) gesplitst en kan tegen de voorstoelen worden omgeklapt om nog meer ruimte vrij te maken.

  Pajero Rockford acoustic design geluidsinstallatie

  Rockford Acoustic Design geluidsinstallatie

  Het centrum van de middenconsole is gereserveerd voor de premium geluidsinstallatie van Rockford Æ Acoustic Design. Die is speciaal voor de Pajero ontwikkeld. De installatie biedt een spectaculaire geluidskwaliteit, 860 watt vermogen en twaalf optimaal geplaatste speakers. Een krachtige subwoofer achterin zorgt voor een diepe, krachtige bas en de overige elf premiumspeakers leveren een rijk geluid.

  Pajero Navigatie systeem en parkeercamera achter

  Navigatiesysteem en parkeercamera achter

  Het indrukwekkende SD-navigatiesysteem geeft bocht voor bocht heldere aanwijzingen, die te zien zijn op de high-definition touchscreen. Zodra de achteruitversnelling is ingeschakeld, toont het scherm de beelden van de achteruitrijcamera. Daarmee is manoeuvreren en parkeren kinderspel.

 • Pajero Super select 4 wheel-drive(SS4-II)

  Super Select 4WD (SS4-II)

  SS4-II is de meest verfijnde vierwielaandrijving die we ooit hebben ontwikkeld. Het biedt de morgelijkheid om tot een snelheid van 100 km/uur over te schakelen van efficiënte twee- naar vierwielaandrijving. Ideaal als de weg plotseling glad is. Als de omstandigheden echt zwaar worden, kan de bestuurder het middendifferentieel sperren. Dan worden de aandrijfkrachten evenredig over de voor- en achteras verdeeld voor optimale tractie.

  Voor maximale prestaties in het terrein kan de bestuurder de lage gearing inschakelen, waarmee in elke versnelling afremmen op de motor dubbel zo effectief is. Daardoor is de Pajero in staat zeer steile hellingen te overwinnen en door diepe sneeuw of modder te waden. Super Select 4WD biedt werkelijk het beste van álle denkbare werelden.

  Pajero 3,2-liter DI-D

  3,2-liter DI-D

  Deze geavanceerde 3,2-liter Direct Injection-Diesel (DI-D) Common Rail-motor biedt de Pajero de power om overal te komen, snel, soepel en stil. Hij is gekoppeld aan een handmatig te dienen versnellingsbak of een automatische transmissie. Een roetfilter verlaagt de emissie nog verder.

  Mitsubishi Pajero my15 Comfort 03

  Trekt zwaarste aanhangers

  De Pajero is sterk genoeg voor rijden door zwaar terrein en het trekken van een aanhangergewicht tot 3.500 kg (uitsluitend met 18" velgen).

 • Mitsubishi Pajero my15 Veiligheid 01 

  Hoge zitpositie

  De Pajero ziet er niet alleen super veilig en krachtig uit – hij ís het ook. De hoge zitpositie in de Pajero biedt een goed zicht op de weg.

  Mitsubishi Pajero my15 Veiligheid 02 

  Xenon koplampen (HID)

  Heldere xenonkoplampen (HID) zorgen voor optimale verlichting en zichtbaarheid. Ze zijn voorzien van aparte sproeiers en koplamphoogteregeling. Een automatisch dimmende binnenspiegel beperkt verblinding door het licht van de koplampen van een achteropkomende auto.

  Pajero ASTC met brake assist control

  ASTC met brake assist control

  Active Stability and Traction Control is het geavanceerde veiligheidssysteem van de Pajero. Het reguleert de remkracht naar elk wiel afzonderlijk in bochten om de stabiliteit te vergroten. Het systeem zorgt ook voor optimale grip onder alle omstandigheden, zowel op de weg als in het terrein. ASTC voorkomt doorslippen van wielen op gladde ondergrond en minimaliseert het risico van onder- of overstuur tijdens te brute acceleratie in bochten.

  Brake Assist verhoogt de remdruk als het system een noodstop detecteert. Het zorgt voor sneller en veiliger remmen in noodsituaties.

  Het nieuwe Brake Override System zorgt ervoor dat het rempedaal prioriteit krijgt over het gaspedaal. Daardoor kan de bestuurder de auto afremmen zelfs als hij in paniek ook het gaspedaal intrapt en de motor de auto blijft aandrijven.

 • Pajero Dakar Rally 2007

  2007

  In 2007 won Mitsubishi Motors voor de twaalfde keer de Dakar-rally: 's werelds zwaarste cross-country wedstrijd. Tijdens deze uiterste test versloeg de Pajero zijn concurrentie voor het zevende jaar op rij. Kennis en ervaring die in het heetst van de strijd zijn opgedaan, zijn benut voor de productieversies van de Mitsubishi Pajero.

  Pajero Dakar Rally 1985

  1985

  In 1985 won Mitsubishi voor het eerst de Dakar-rally met de Pajero. Tot 1998 is nog vier keer de woestijnrace gewonnen. Ook was er een reeks overwinningen tussen 2001 en 2008. Tot op heden kan Mitsubishi twaalf overwinningen op zijn naam schrijven. Hiermee is het merk het succesvolste fabrieksteam in de Dakar-rally ooit.

  Pajero Dakar Rally

  Informatie is alles

  In de rally is informatie alles. Het Repsol Mitsubishi Ralliart Team gebruikte bij alle sessies toptechnologie om over de beste gegevens te beschikken. De ingenieurs in het controlecentrum beschikten real time over informatie van de belangrijkste componenten van het voertuig tijdens het rijden. Dit betekende dat het team constant de ophanging, de motor en de versnellingsbak kon controleren. Door een zeer groot aantal variabelen zoals hitte, slijtage, brandstofverbruik, koppel en vermogen te onderzoeken, zijn prestaties immers te optimaliseren en potentiële problemen op te sporen. Al deze kennis is benut om de 4WD-modellen van Mitsubishi Motors betrouwbaar, krachtig en efficiënt te maken.

 • banner onderhoudscalculator modelpagina

  Mitsubishi Onderhouds- calculator

  Altijd advies op maat

  Door het invullen van het kenteken en de kilometerstand, krijgt u direct inzicht in het onderhoudstarief voor uw Mitsubishi. Maak vervolgens een afspraak bij uw dealer op het moment dat het u uitkomt.

  Ontdek meer