De Outlander belooft ongeëvenaard SUV-rijplezier

Maak kennis met de nieuwste generatie van de Outlander. Of je hem nu gebruikt voor dagelijks woon-werkverkeer of voor een avontuurlijk weekend, de Outlander is er klaar voor.

SUV-eigenschappen

Klaar voor het avontuur

De Outlander biedt alle voordelen die je van een SUV mag verwachten: een hoge zitpositie en een grote bodemvrijheid. Hierdoor neemt hij met gemak elke hobbelige weg is hij thuis in het ruwe terrein. Hierbij levert hij de bijbehorende krachtige prestaties, inclusief een felle acceleratie en een uitstekende wegligging.

MIVEC-benzinemotor

Indrukwekkende brandstofefficiency

De 2.0-liter MIVEC-motor van de Outlander (MIVEC staat voor Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System) biedt een combinatie van verfijnde prestaties en een zeer efficiënt brandstofverbruik. Dit betekent minder tankstops en langer genieten van elke rit.

Multi Around Monitor

Parkeren was nog nooit zo gemakkelijk

Lastige parkeermanoeuvres worden een fluitje van een cent dankzij camera’s voor, achter en aan de zijkant van de auto. De vier camera’s zorgen voor veilig zicht rondom de auto, ook van bovenaf.

Adaptive Cruise Control

Moeiteloos toeren

Adaptive Cruise Control biedt extra ontspanning tijdens lange ritten. Het systeem houdt de gekozen snelheid aan en zorgt tevens voor een veilige afstand tot je voorligger.

Elektrisch bedienbare handrem

Optimaal bedieningsgemak

De elektrisch bedienbare handrem vervangt de traditionele handbediende versie. Trek de schakelaar omhoog om de handrem te activeren en druk deze in om hem weer vrij te geven. En bij het wachten voor een verkeerslicht houdt Brake Auto Hold de auto op zijn plaats, ook als je je voet van het rempedaal neemt. Om weer weg te rijden hoef je alleen maar het gaspedaal in te trappen en de remmen worden vrijgegeven.

Regensensor

Voor extra comfort tijdens regen

De ruitenwissers doen automatisch hun werk als de regensensor vocht op de voorruit waarneemt.