Verfrissende rust en kwaliteit

De Outlander is uitgevoerd met een interieur dat even praktisch is als comfortabel. Ook na de langste reis kom je uitgerust aan op je bestemming dankzij het ruime interieur en de comfortabele stoelen. Daarbij zit de Outlander boordevol technologie om van elke rit een genot te maken.

7 zitplaatsen

Ruim interieur

De Outlander omringt u en uw passagiers met comfort. Dankzij de royale binnenruimte, comfortabele zitplaatsen voor maximaal zeven inzittenden en hoogwaardige materialen komt iedereen ook na een lange reis ontspannen aan.

Ruimte voor twee mountainbikes

Flexibel in te delen bagageruimte

Je kunt de tweede en derde zitrij zo indelen, zodat je vrijwel elke combinatie van passagiers en hun bagage kunt vervoeren. Met de derde zitrij rechtop beschik je over een indrukwekkende bagageruimte van 781 liter. Klap je die achterbank neer, dan ontstaat er een overvloed aan ruimte van 1.608 liter.

Multi Around Monitor

Voor veiliger inparkeren

De beelden van camera’s gemonteerd aan de voorzijde, achterzijde en op de flanken van de auto vormen een samengestelde helicopterview. Ook kunnen ze in diverse combinaties worden getoond om je te waarschuwen voor wat zich in de dode hoeken bevindt en helpen je zo veiliger inparkeren.

Smartphone Link Display Audio System (SDA)

VERGROOT JE WERELD

Je kan je smartphone integreren dankzij Smartphone Link Display Audio Systeem. Android Auto™*: sluit je Android™ smartphone op SDA aan en je kan jouw favoriete apps met je stem bedienen. Zo houd je alle aandacht op de weg om zo veilig mogelijk op je bestemming te arriveren. Apple CarPlay: door je iPhone op SDA aan te sluiten kun je via Siri eenvoudig navigeren, muziek luisteren, telefoneren en nog veel meer. SDA helpt je in het intuïtief gebruik van je iPhone, ook onderweg.

Maximaal comfort tijdens elke rit

Zitplaatsen

De stoelen die je lichaam perfect omsluiten, zijn leverbaar in comfort tec zwart synthetisch leder of in luxueus zwart leder. Standaard wordt de Outlander geleverd met stoelverwarming vóór, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel én een verwarmbaar stuurwiel voor extra comfort.

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Multifunctioneel stuurwiel

Veel van de technologie aan boord bevindt zich direct binnen handbereik, dankzij de bedieningselementen op het stuur. Zo kun je onder meer de cruise control instellen, het audiosysteem bedienen en telefoongesprekken voeren (via Bluetooth).