Verfijnd dynamisch design

Denk niet dat je met de Outlander opgaat in de massa. Met zijn krachtige looks, van zijn onderscheidende front, langs de gewelfde flanken, tot de fraaie achterzijde, roept hij overal bewonderende blikken op.
Stoere looks Outlander

Fraai gewelfde carrosserie

Stoere looks

Over elke centimeter van deze auto is grondig nagedacht. Van de gerestylede chromen grille tot de LED-achterlichtunits die doorlopen tot op de achterklep.
Het Dynamic Shield
Samensmelting van bescherming en prestaties

Het Dynamic Shield

Het stijlvolle front van de auto draagt de naam ‘Dynamic Shield’. Het geeft de auto niet alleen zijn karakteristieke lijnen, het zorgt ook voor een betere stroomlijn en hiermee voor betere prestaties. Bovendien biedt het bescherming aan de auto zelf en zijn inzittenden.
LED-koplampunits met automatische hoogteverstelling
Helder zicht

LED-koplampunits met automatische hoogteverstelling

De koplampen worden automatisch in hoogte versteld, afhankelijk van de belading van de auto, accelereren en afremmen. Hierdoor schijnen ze altijd op de juiste hoogte en verblinden ze geen tegemoetkomend verkeer.

Elektrisch bedienbare achterklep

Moeiteloos in- en uitladen

Weleens geprobeerd je achterklep te openen met twee handen vol boodschappen? We kennen het gevoel. Daarom biedt de elektrisch bedienbare achterklep van de Outlander je drie opties. Je kunt de afstandsbediening gebruiken, een knop op het dashboard of een knop op de achterklep om deze te openen en te sluiten.
Elektrisch bedienbare achterklep
Licht- en regensensoren
Zorgen voor een helder gezichtsveld

Licht- en regensensoren

Steeds de ruitenwissers bedienen wanneer het harder of zachter gaat regenen of eraan denken je verlichting in te schakelen wanneer het gaat schemeren: dat kan gemakkelijker. Sensoren nemen de hoeveelheid neerslag en licht waar en schakelen zo nodig de ruitenwissers en/of verlichting in. Zo kun jij je voor honderd procent concentreren op het rijden.
Keyless operation system (KOS)
Ontgrendel de auto door er gewoon naast te staan

Keyless operation system (KOS)

Sensoren in de auto nemen de sleutel waar zodra deze in de buurt is, bijvoorbeeld in je broekzak of tas. Het enige wat jij hoeft te doen, is een knop indrukken die zich aan de buitenkant van de voorportieren en de achterklep bevindt en alle sloten worden ontgrendeld. Daarbij hebben we de Outlander ook voorzien van een start-stopsysteem. Een druk op de start-stopknop op het dashboard is voldoende om de motor te starten of uit te schakelen.

Maximumaanhangwagengewicht

Indrukwekkende prestaties als aanhanger- of caravantrekker

Met de Outlander kun je een aanhanger trekken met een geremd gewicht tot 1.600 kg. Ideaal voor een forse caravan of een trailer met een quad.
Outlander met 1.600 kg trekgewicht