Electric and More

Dankzij de sterke aandrijfaccu van de Outlander PHEV kun je tot maximaal 54 kilometer* volledig elektrisch rijden. Samen met de 2,4-liter benzinemotor biedt de Outlander PHEV een gecombineerd totaalbereik van meer dan 600 kilometer. Door energie terug te winnen door middel van regeneratief remmen, haal je het maximale uit elke druppel benzine. Goed voor het milieu en je portemonnee.

ACTIERADIUS

Verder dan elke andere PHEV

Relax en geniet van de rijeigenschappen van de PHEV. Je hoeft je niet druk te maken om de actieradius. Als de aandijfaccu leeg is, neemt de benzinemotor het werk gewoon over.

Volledig elektrisch naar je werk en weer terug

De afstand van Amsterdam naar Utrecht is 52 km. Deze afstand kan afhankelijk van de omstandigheden voor het grootste deel elektrisch worden afgelegd. Laad de PHEV op je werk op en rij 's avonds weer volledig elektrisch naar huis.

Weekendje weg

Dagje Maastricht? Of toch liever uitwaaien in Scheveningen? Waar vanuit je ook vertrekt in Nederland, een groot deel van je trip kan 100% elektrisch worden afgelegd.

Shoppen in Parijs

Met de ruim 600 km actieradius ligt shoppen in Parijs binnen handbereik. Of misschien is Parijs slechts een tussenstop? Want met meer dan 120.000 elektrische laadpunten behoort elke bestemming in Europa tot je mogelijkheden.