Zes redenen voor de aanschaf van de Outlander PHEV

Vanaf € 35.990

Europa's bestverkochte plug-in hybride

Waarom hij zo populair is? Hij is ruim en comfortabel. Hij is ideaal om de kinderen naar school te brengen en te halen, voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook voor een avontuurlijk uitstapje in het weekend.

POSITIEVE FEEDBACK

Meer dan 200.000 eigenaren gingen je voor

Al sinds zijn introductie is de Outlander PHEV een van de populairste plug-in hybrides. Eigenaren zijn dol op zijn praktische SUV-eigenschappen, gecombineerd met moderne hybride technologie.

Een SUV met het beste 4WD-systeem in zijn klasse

De Outlander PHEV wordt geleverd met een van de meest intelligente en geavanceerde 4WD-systemen die er op de markt zijn: S-AWC (Super All Wheel Control). Al vanaf de jaren '80 van de vorige eeuw hebben we onze 4WD-systemen steeds verder geperfectioneerd.  

OVERTUIGENDE GRIP ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Wat je bestemming ook is, deze auto is er altijd klaar voor

Het 4WD-systeem stuurt de aandrijf- en remkrachten naar elk wiel afzonderlijk. Dit betekent dat de Outlander PHEV je extra stabiliteit en controle biedt, ongeacht welke verrassingen Moeder Natuur voor je in petto heeft.

EV-technologie zit in ons hart

Al meer dan dertig jaar werken wij aan de ontwikkeling van EV-technologie. Sterker nog, we waren de eerste ter wereld die een elektrische auto in serieproductie ging bouwen. Door de jaren heen hebben we deze EV-technologie verder geperfectioneerd en het resultaat hiervan vormt het kloppend hart van de Outlander PHEV.

45km

Actieradius in EV-modus

De actieradius bij volledig elektrisch rijden, is ruim voldoende voor gemiddeld woon-werkverkeer of om de kinderen naar school te brengen en op te halen. (WLTP)

3.5uur

Oplaadtijd thuis (90-100%)

Dat is wat er slechts voor nodig is om met een afzonderlijk oplaadpunt thuis de accu volledig op te laden. Of laad de auto op bij een van de meer dan 170.000 openbare oplaadpunten door heel Europa.

30jaar

Elektrisch erfgoed

Dat is hoelang we hebben gewerkt aan de ontwikkeling en het perfectioneren van onze EV-technologie, toegepast in de Outlander PHEV.

REIS ZO VER ALS JE MAAR WILT

Geen zorgen over een lege accu

Met de Outlander PHEV kun je 45 km volledig elektrisch rijden (WLTP), voldoende voor vrijwel elke dagelijkse mobiliteitsbehoefte. Als je ook nog eens zijn benzinemotor meeneemt in de berekeningen, dan beschik je zelfs over een actieradius van ruim 600 km.   

Het beste van twee werelden

De Mitsubishi Outlander PHEV is uitgevoerd met twee krachtige elektromotoren en een traditionele benzinemotor die optimaal samenwerken. Je kunt handmatig kiezen voor volledig elektrisch rijden (EV-modus) of op benzine, maar je kunt er ook voor kiezen dat de Outlander PHEV deze instellingen automatisch voor je selecteert, afhankelijk van de rijomstandigheden.

RIJD HYBRIDE ZODRA JE DIT NODIG HEBT

De zekerheid van de benzinemotor voor langere ritten

Bij langere ritten of het rijden met hogere snelheid, bijvoorbeeld op de snelweg, neemt de benzinemotor de aandrijving over van de elektromotoren. Met andere woorden: je beschikt altijd over het vermogen dat je nodig hebt. 

RIJD ELEKTRISCHE EN BESPAAR OP GEBRUIKSKOSTEN

Twee elektromotoren voor je dagelijks vervoer

100% elektrisch rijden (EV-modus) is ideaal voor kortere ritten of in fileverkeer. De benzinemotor slijt hierdoor minder en je bespaart tegelijk op de gebruikskosten.

GARANTIE

Zorgeloos rijplezier met 8 jaar garantie

Dat is wat je krijgt bij de aanschaf van de Mitsubishi Outlander PHEV, want de auto wordt geleverd met onze 5 jaar Mitsubishi-fabrieksgarantie. Dit is samen met onze uitgebreide 8 jaar garantie op de aandrijfaccu***.

Bekijk onze garantiebepalingen

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

NU MET VOORDEEL TOT € 2.500*

Ontvang nu bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV tot € 2.500 voordeel. Bekijk hier de voorwaarden of raadpleeg de Mitsubishi-dealer.

Vind een dealer