Interieur

De ASX biedt ruimte aan vijf volwassenen, heeft daarnaast volop bagage- en bergruimte en hij is standaard rijk uitgerust.
ASX

Bagageruimte

Flexibele laadruimte

Met een volume van 419 liter* beschikt de ASX over een van de grootste bagageruimten in zijn klasse en de royale opening van de achterklep maakt het laden extra eenvoudig. Voor nog meer laadruimte kan de achterbank in delen worden neergeklapt. Het skiluik in de rugleuning kan worden gebruikt voor het vervoeren van lange voorwerpen.

*inclusief een 13-liter opbergvak onder de vloer (met hierin de bandenreparatieset).

Glazen panoramadak

Natuurlijke omgeving

Met het glazen panoramadak ervaar je in de auto een extra dimensie omdat je ook van het uitzicht boven je kunt genieten. En als de zon zich laat zien kun je gebruik maken van de elektrisch bedienbare, geïntegreerde verduistering. 's Avonds wordt de rand van het panoramadak sfeervol verlicht.

Zitplaatsen

Comfort tijdens elke rit

De voorstoelen zijn ontworpen met oog voor maximale steun in de rug en royale hoofd- en beenruimte. Afhankelijk van de uitvoering wordt de ASX geleverd met verwarmbare voorstoelen.

MULTIFUNCTIONEEL STUURWIEL

Alles binnen handbereik

Al je favoriete media, DAB digitale radio of je smartphone kun je eenvoudig selecteren en bedienen vanaf het stuurwiel, zodat jij je ogen altijd op de weg kunt houden.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO SYSTEM (SDA)

Vergroot je wereld

Je kan je smartphone integreren dankzij Smartphone Link Display Audio Systeem. Android Auto™*: sluit je Android™ smartphone op SDA aan en je kan jouw favoriete apps met je stem bedienen. Zo houd je alle aandacht op de weg om zo veilig mogelijk op je bestemming te arriveren. Apple CarPlay: door je iPhone op SDA aan te sluiten kun je via Siri eenvoudig navigeren, muziek luisteren, telefoneren en nog veel meer. SDA helpt je in het intuïtief gebruik van je iPhone, ook onderweg.

Multi-informatiedisplay

Belangrijke informatie in een oogopslag

Het lcd-kleurenscherm geeft naast informatie over het brandstofniveau, de actuele afgelegde afstand en het totale aantal gereden kilometers ook informatie over het gemiddelde brandstofverbruik en de buitentemperatuur.

Handige opbergvakken

Handige plek voor al je spullen

De opbergvakken in de voorportieren zijn voorzien van flessenhouders en op de middenconsole tussen de voorstoelen bevinden zich bekerhouders. Er zijn ook twee 12V-aansluitingen om op elk gewenst moment je favoriete elektrische apparaten mee te voeden.