Neem plaats en geniet

Voor een compacte SUV biedt de ASX verrassend veel hoofd- en beenruimte. Niet alleen voorin maar ook aan de passagiers op achterbank. De hoogwaardige afwerking van de diverse details en de hoogwaardige technologie aan boord zorgen elke rit opnieuw voor maximaal rijplezier. 

Smartphone Link Display Audio (SDA)

Houd contact met de wereld om je heen

Het Smartphone Link Display Audio system (SDA) is fraai geïntegreerd in het centrale bedieningspaneel op het dashboard. Dit infotainmentsysteem is beter dan ooit. Het beschikt nu over een 8-inch display, een navigatiesysteem en een snellere processor. Hierdoor verloopt het laden van de gewenste informatie tweemaal zo snel als voorheen. SDA geeft ook audio- en reisinformatie weer, zoals het brandstofverbruik en de resterende actieradius. Android Auto™*: sluit je Android™ smartphone op SDA aan en je kan jouw favoriete apps met je stem bedienen. Zo houd je alle aandacht op de weg om zo veilig mogelijk op je bestemming te arriveren. Apple CarPlay: door je iPhone op SDA aan te sluiten kun je via Siri eenvoudig navigeren, muziek luisteren, telefoneren en nog veel meer. 

Bagageruimte

Inpakken en wegwezen

Met 406 liter* is de bagageruimte enorm vergeleken met de concurrentie. De gemakkelijk te openen achterklep maakt een grote opening vrij, zodat je ook de grootse stukken bagage of uitrusting eenvoudig kunt inladen.

*Inclusief een opbergvak van 13 liter onder de laadvloer, met daarin een bandenreparatieset. 

Flexibel 60:40 neerklapbare achterbank

Voor extra lange bagage of uitrusting

De achterbank is in 60:40 neerklapbaar. Met andere woorden: je kunt een klein deel ervan neerklappen. Zo kun je eenvoudig fietsen, bodyboards of andere lange items in de bagageruimte vervoeren, terwijl er voldoende zitplaatsen overblijven voor passagiers.

Multi-informatiedisplay

Alle belangrijke informatie in één oogopslag

Tussen de snelheidsmeter en toerenteller bevindt zich het full colour multi-informatie-LCD-display. Dit toont technische informatie tijdens het starten, de ingeschakelde Drive Mode en veiligheidswaarschuwingen. Het display is zo geplaatst, dat je alles in één oogopslag overziet en je aandacht kunt richten op de weg voor je. 

Zitplaatsen

Maximaal comfort tijdens elke rit

De stoelen zijn ontworpen voor maximale steun aan de inzittenden. Ze zijn leverbaar in leder of in een nieuwe, duurzame zachte bekledingsstof, met een zwart-grijze afwerking. Je kunt ook kiezen voor een elektrisch bedienbare bestuurdersstoel en verwarmbare voorstoelen.