Stoer en zelfverzekerd

De stoere grille, die fraai overgaat in de strakke koplampunits, geeft de auto zijn indrukwekkende front. Scherp gesneden, gewelfde flanken en fraaie lichtmetalen velgen maken de sportieve, stijlvolle looks van de nieuwe ASX compleet. Waarom opgaan in de massa, wanneer je erboven uit kunt steken? 

DYNAMIC SHIELD

Samensmelting van bescherming en prestaties

Met de nieuwe bovengrille en voorbumper heeft het front van de nieuwe ASX een nog krachtiger SUV-uitstraling. Maar het is meer dan alleen fraaie looks. Het front omvat namelijk het DYNAMIC SHIELD. Een uniek design dat extra bescherming biedt aan zowel de inzittenden als aan voetgangers. En door de aflopende motorkap kun je de hoeken van de auto beter overzien, wat het in- en uitparkeren nog eenvoudiger maakt. 

Hightech LED-koplampunits

Beter licht voor en achter

Aan de voorzijde zijn LED-koplampunits met dagrijverlichting en de mistlampunits verder naar voren geplaatst, om een groter deel van de weg te verlichten met extra fel helder wit licht. Aan de achterzijde zorgen nieuwe T-vormige achterlichtunits, LED-remlichten en richtingaanwijzers voor een beter zicht voor achteropkomend verkeer. 

De kleur Red Diamond

Een rijker, dieper rood

De ASX is leverbaar in diverse dynamische kleuren, waaronder de 6-laags kleur Red Diamond, die zich onderscheidt door zijn rijkere, diepere uitstraling. 

Elektrisch bedienbaar glazen panoramadak

Geniet maximaal van je omgeving

Het glazen panoramadak vult het interieur met licht. Het betekent ook dat tijdens een avontuurlijk rit niets van de adembenemende vergezichten je ontgaat. ’s Avonds zorgt de omlijstende soft LED-verlichting voor een sfeervol en ontspannend interieur dat je gevoel van luxe versterkt.

18-inch lichtmetalen velgen

Beleef zijn sportieve karakter

De ASX wordt geleverd met nieuwe 18-inch lichtmetalen velgen. Die ogen niet alleen bijzonder sportief, door de grotere velgdiameter bevindt zich minder rubber tussen jou en het wegdek. Het resultaat is een nog preciezere besturing en extra grip, zowel op een droog als nat weg.