Direct uit voorraad leverbaar

Outlander PHEV

NU MET STAPELVOORDEEL TOT € 3.000*

Vanaf €35,990

Geldig t/m 30 juni 2020

NU TOT € 3.500 STAPELVOORDEEL

Ben je toe aan een buitenkans? Stap dan nu over op een gloednieuwe Mitsubishi en profiteer van uniek stapelvoordeel. Afhankelijk van je keuze kan het voordeel oplopen tot wel € 3.500. Dit is opgebouwd uit een prijsverlaging per 1 juli plus een voorraadkorting plus extra zomervoordeel! 

COVID-19 maatregelen Mitsubishi Motors

Onze dealers zijn open

Ook in deze bijzondere tijd staat de Mitsubishi-dealer voor je klaar en werken we uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Lees meer >

Ervaar 't zelf!

MAAK EEN PROEFRIT

Ervaar de rijeigenschappen van je ideale Mitsubishi en vraag een proefrit aan.
Proefrit aanvragen

Kies je kleur

Welke Mitsubishi past bij jou?

DOE DE ZOMERCHECK

Eindelijk mogen we er weer op uit! Dan wil je wel kunnen vertrouwen op je Mitsubishi. Voor € 19,95 kijken wij je auto na op 10 belangrijke punten. Met extra aandacht voor een schoon en fris ventilatiesysteem. De check is zelfs helemaal GRATIS indien je bent aangemeld op MijnMitsubishi.

Vertrouwd op weg in je eigen Mitsubishi

SPACE STAR PRIVATE LEASE VANAF € 209 PER MAAND

Kies je looptijd variërend van 24 tot 60 maanden en het jaarkilometrage dat bij je past. Het enige wat je verder hoeft te doen, is genieten van je nieuwe Mitsubishi.

AL JE AUTOKOSTEN GEDEKT, VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

WAT IS MIJN AUTO WAARD? CHECK IN 4 STAPPEN

Met de taxatietool van Mitsubishi Motors weet je binnen enkele minuten hoeveel je auto waard is en hoeveel je moet bijbetalen voor jouw nieuwe Mitsubishi.

BEREKEN IN 4 STAPPEN DE INRUILWAARDE VAN JE AUTO

FINANCIERING: AL VANAF 5,9% RENTE

Een nieuwe Mitsubishi op het oog, maar houd je liever je spaargeld achter de hand? Een lening kan je verder helpen. Je hebt de keuze om het hele aankoopbedrag of slechts een gedeelte te financieren. Ook is het mogelijk een aanbetaling te doen met de inruil van je huidige auto.

FINANCIERING OP MAAT TEGEN EEN LAGE RENTE VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE AUTO'S

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Met het Mitsubishi Onderhoudsprogramma biedt de Mitsubishi-dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Als extra ontvang je na elke onderhoudsbeurt gratis de MijnMitsubishi Card.

Bereken in 3 stappen het onderhoudstarief voor jouw Mitsubishi

STANDAARD 5 JAAR GARANTIE

Elke nieuwe Mitsubishi wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Dit geldt ook voor de lak en de originele Mitsubishi-accessoires. Daarnaast profiteer je nu ook van 5 jaar Mitsubishi Motors Assistance Package. Je ontvangt gratis wegenhulp gedurende de garantietermijn.

Bij Mitsubishi ben je 5 jaar verzekerd van optimale zekerheid.

Erfgoed

100 jaar Mitsubishi Motors

Onze automotive-historie begon in 1917. In dat jaar lanceerden wij onze allereerste auto. Sindsdien zijn wij pioniers.

Ontdek ons erfgoed

Filosofie

Drive your Ambition

Dit statement verwoordt onze voortdurende betrokkenheid bij de waarden en wensen van onze rijders - de mensen die een passie delen voor onze auto’s.

Ontdek onze filosofie

Plug-in hybride EV

De toekomst is elektrisch

Al in 1970 begonnen wij ons te focussen op elektrische voertuigen. In 2013 introduceerden we de Outlander PHEV, ’s werelds eerste plug-in hybride SUV.

Ontdek de Outlander PHEV