NU IN DE SHOWROOM

DE NIEUWE SPACE STAR

Onze compacte auto met ongekende kwaliteiten

Vanaf €12,990

COVID-19 maatregelen Mitsubishi Motors

Zowel de werkplaats als de showroom van de Mitsubishi-dealerbedrijven zijn gewoon open. Mitsubishi Motors en haar dealers houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Indien je van plan bent een van de Mitsubishi-dealers te bezoeken adviseren wij je vooraf telefonisch contact op te nemen om zeker te zijn dat het bedrijf je kan ontvangen. Via deze link ‘vind een dealer’ vind je de contactgegevens.

Mitsubishi-dealers zijn geadviseerd de volgende maatregelen na te leven:

  • Je wordt verzocht om bij onderhoud of reparatie indien mogelijk je auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand.
  • Alle medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten jouw auto. Na elk contact met jouw of een andere auto wassen zij hun handen.
  • Indien je hoest of verkouden bent, dan vragen wij je om je afspraak te verzetten.
  • Om fysiek contact te vermijden vragen wij je met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Je bent van harte welkom bij de dealer, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand.
  • Om het virus tegen te gaan, bieden enkele van onze dealers ook haal- en brengservice aan, bel ruim vooraf voor de mogelijkheden.

Levering auto’s, accessoires en onderdelen

Mitsubishi Motors verwacht tot op heden geen problemen met het leveren van auto’s, onderdelen en accessoires. Je kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi.

NAJAARSVOORDEEL

Geldig t/m 30 juni 2020

NU TOT € 2.500 VOORJAARSVOORDEEL

Bij Mitsubishi Motors hebben we altijd een model dat bij je past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar. Overstappen kan nu zeer voordelig, met een inruilprijs voor je huidige auto en najaarsvoordeel dat kan oplopen tot € 2.500!

Ervaar 't zelf!

MAAK EEN PROEFRIT

Ervaar de rijeigenschappen van je ideale Mitsubishi en vraag een proefrit aan.
Proefrit aanvragen

Kies je kleur

Welke Mitsubishi past bij jou?

cleartechnology

BEKIJK ONS MITSUBISHI BLOG

Het zijn interessante tijden, want er gebeurt veel op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en connectiviteit. Ons Mitsubishi Blog houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

ALLES OVER DUURZAME MOBILITEIT

Space Star private lease

SPACE STAR PRIVATE LEASE VANAF € 209 PER MAAND

Kies je looptijd variërend van 24 tot 60 maanden en het jaarkilometrage dat bij je past. Het enige wat je verder hoeft te doen, is genieten van je nieuwe Mitsubishi.

AL JE AUTOKOSTEN GEDEKT, VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

WAT IS MIJN AUTO WAARD

WAT IS MIJN AUTO WAARD? CHECK IN 4 STAPPEN

Met de taxatietool van Mitsubishi Motors weet je binnen enkele minuten hoeveel je auto waard is en hoeveel je moet bijbetalen voor jouw nieuwe Mitsubishi.

BEREKEN IN 4 STAPPEN DE INRUILWAARDE VAN JE AUTO

financiering

FINANCIERING: AL VANAF 5,9% RENTE

Een nieuwe Mitsubishi op het oog, maar houd je liever je spaargeld achter de hand? Een lening kan je verder helpen. Je hebt de keuze om het hele aankoopbedrag of slechts een gedeelte te financieren. Ook is het mogelijk een aanbetaling te doen met de inruil van je huidige auto.

FINANCIERING OP MAAT TEGEN EEN LAGE RENTE VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE AUTO'S

onderhoudscalculator

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Met het Mitsubishi Onderhoudsprogramma biedt de Mitsubishi-dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Als extra ontvang je na elke onderhoudsbeurt gratis de MijnMitsubishi Card.

Bereken in 3 stappen het onderhoudstarief voor jouw Mitsubishi

5 jaar garantie

STANDAARD 5 JAAR GARANTIE

Elke nieuwe Mitsubishi wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Dit geldt ook voor de lak en de originele Mitsubishi-accessoires. Daarnaast profiteer je nu ook van 5 jaar Mitsubishi Motors Assistance Package. Je ontvangt gratis wegenhulp gedurende de garantietermijn.

Bij Mitsubishi ben je 5 jaar verzekerd van optimale zekerheid.

Erfgoed

100 jaar Mitsubishi Motors

Onze automotive-historie begon in 1917. In dat jaar lanceerden wij onze allereerste auto. Sindsdien zijn wij pioniers.

Ontdek ons erfgoed

Filosofie

Drive your Ambition

Dit statement verwoordt onze voortdurende betrokkenheid bij de waarden en wensen van onze rijders - de mensen die een passie delen voor onze auto’s.

Ontdek onze filosofie

Plug-in hybride EV

De toekomst is elektrisch

Al in 1970 begonnen wij ons te focussen op elektrische voertuigen. In 2013 introduceerden we de Outlander PHEV, ’s werelds eerste plug-in hybride SUV.

Ontdek de Outlander PHEV