• Eindeloos genieten van de kwaliteiten van uw Mitsubishi auto, dat is waar wij continu naar streven. Bij Mitsubishi Motors bent u niet alleen verzekerd van betrouwbaarheid, lage gebruikskosten en een plezierig rijgedrag, maar ook van optimale zekerheid! Met de fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij u zorgeloze kilometers. De garantietermijn geldt voor alle nieuwe modellen, met uitzondering van de i-MiEV.

  GARANTIEVOORWAARDEN

  De fabrieksgarantie geldt voor alle Mitsubishi’s Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Outlander PHEV, Pajero, L200 vanaf modeljaar 2013 en met een leveringsdatum aan de eerste geregistreerde eigenaar vanaf 1 januari 2015.

  De eerste twee jaar zijn zonder kilometerbeperking, de resterende drie jaar met een beperking tot 100.000 kilometer. De termijn van vijf jaar geldt ook voor de lak en de originele bij aflevering gemonteerde Mitsubishi-accessoires. Op de batterij en andere elektrische aandrijfcomponenten van de Mitsubishi Outlander PHEV gold al een fabrieksgarantie van vijf jaar en is nu acht jaar geworden.

  Meer informatie over de garantiebepalingen en -voorwaarden? Download hier het document.


  • mitsubishi-5-jaar-garantie-stoelindeling

    

   mitsubishi-5-jaar-garantie-stoelindeling

Contact een dealer