Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over ons privacy- en cookiebeleid.
Sluit
 
 

 
F.A.Q.
FAQ Answer

3. Stap:Vind uw antwoorden

Kan ik een nieuw serviceboekje/instructieboekje verkrijgen?

Mitsubishi-instructieboekje

Uw Mitsubishi-instructieboekje en/of serviceboekje kwijtgeraakt? U kunt een nieuw exemplaar verkrijgen voor het onderhoud van uw Mitsubishi. Als u contact opneemt met een plaatselijk Mitsubishi Erkend Servicepunt krijgt u alle nodige informatie. Bestel uw nieuwe instructie- of serviceboekje van Mitsubishi zo snel mogelijk, want het bevat belangrijke informatie over het onderhoud (om uw auto in goede conditie te houden) en om u en uw passagiers optimale veiligheid te bieden.

Als u geen Mitsubishi Erkend Servicepunt kunt vinden, raadpleeg dan de dealer locator voor de contactgegevens. 

Wat is een Mitsubishi-instructieboekje?

Een Mitsubishi-instructieboekje is een boekje met belangrijke informatie over hoe u uw Mitsubishi in optimale conditie kunt houden. Het is aan te bevelen dit boekje van tijd tot tijd door te nemen of bij twijfel te raadplegen. Het geeft ook veiligheidsinstructies die te allen tijde dienen te worden opgevolgd.

Het instructieboekje van je Mitsubishi legt u uit hoe u de vitale functies van uw auto en de niveaus van vloeistoffen en olie kunt controleren. Het negeren van het advies om deze controles uit te voeren, kan leiden tot aanzienlijke schade aan de motor en aan andere essentiële componenten van uw Mitsubishi.

Het serviceboekje, een ander belangrijk document om in het dashboardkastje te bewaren, geeft een overzicht van al het onderhoud dat is uitgevoerd door uw Mitsubishi Erkend Servicepunt. Alle beurten dienen te worden vastgelegd in het serviceboekje. 

Wat als u nog altijd twijfelt na het lezen van uw Mitsubishi-instructieboekje?

Het Mitsubishi-instructieboekje is een behoorlijk uitgebreid boekje over uw auto en hoe u deze in goede conditie houdt. Het is natuurlijk mogelijk dat u na het lezen ervan nog vragen heeft of twijfelt. Raadpleeg in dat geval via contact uw plaatselijke Mitsubishi Erkend Servicepunt. De mensen daar zullen u graag informeren of uitleggen wat u wellicht heeft gemist in het instructieboekje of niet goed heeft begrepen.


MITSUBISHI DEALER
Vind de dichtstbijzijnde Mitsubishi dealer.
Vind snel en gemakkelijk de officiële Mitsubishi dealer in uw regio.

New clean M3i dealer_locator_thumb
MITSUBISHI SPACE STAR
Mitsubishi presenteert een nieuw compact model
Na Thailand en Japan is nu de beurt aan Europa om kennis te maken met de nieuwe Mitsubishi: Mitsubishi Motors’ kijk op de compacte auto.

New clean M3i EL_thumb
OUTLANDER PHEV
De eerste plug-in hybrid crossover ter wereld.
Een SUV in hart en nieren met standaard vierwiel-aandrijving en voorzien van alle voordelen die elektrisch rijden u te bieden heeft.

Outlander PHEV
Mitsubishi Wintercheck+
Doe de Mitsubishi Wintercheck+
De weerkundigen zijn er nog niet uit. De een voorspelt een koude horrorwinter, de ander een zachte en natte winter. Maar een ding is zeker: u kunt maar beter...

 

Laatste nieuws
24.02.2014 200.000ste Mitsubishi Space Star rolt van de band